Harry Styles

Feb
2013
03

posted by on Hot or Not?, Kändisar, Killar och män

No comments

Alla flickors dröm verkar vara Harry Styles, en av killarna från bandet One direction.

Att jag inte fallit för honom trodde jag först berodde på min ålder (22) och att jag var för gammal för att tycka en så pojkig artist var intressant och trodde att alla som gillar honom  säkert var runt 12-13 år men icke! Det är vuxna kvinnor som gillar honom också har jag förstått när jag läst på lite om honom och hans fans.

Okej, jag kan förstå hur tjejer tycker han är söt i sitt oskyldiga smile och långa hår (fast det är KNAPPT att jag förstår det ens) men sen kollar jag vad han klär sig i, denne eftertraktade Harry Styles.. Och då tappar jag det helt!

Hur kan flickor, kvinnor, pojkar och män tycka att denna kille är så snygg, sexig och underbar? Han ser ut som en 11-årig pojke och klär sig som en 12-årig flicka..

Nej, hysterin runt Harry style förstår jag inte. Han är enbart OMANLIG i mina ögon.

Harry Styles i björn-mössa, hjärtmönstrad skjorta och nisse-dräkt, grr sexy!

Leave a Reply